бардык категориялар

Аммоний лаурил эфири (3ЭО) сульфаты активдүү зат менен 70.0 ±2.0

RSAW EAC70/ZA – бул аммиакты нейтралдаштыруу, этоксилденген (3EO) спиртин үзгүлтүксүз SO3 сульфаттоосу менен өндүрүлгөн аммоний лаурил эфир сульфатынын жогорку активдүү, косметикалык сорту.

RSAW EAC70/ZA – бул аммиакты нейтралдаштыруу, этоксилденген (3EO) спиртин үзгүлтүксүз SO3 сульфаттоосу менен өндүрүлгөн аммоний лаурил эфир сульфатынын жогорку активдүү, косметикалык сорту.

физикалык:
Көрүнүш 25°C Ачылган янтарь же ачык сары куюлуучу паста
Тоңуу чекити 10 ° C
Химиялык:
Активдүү зат 70.0 ± 2.0 %
Сульфатсыз зат 3.5% макс
Аммоний сульфаты 1.5% макс
Аммоний хлориди 0.5 % макс
рН (2% эритме) 6.0-7.0
1,4-диоксан 50ppm макс

♦ RSAW EAC70/ZA косметикалык класстагы, жогорку сапаттагы чийки зат. lt шампуньдарда, көбүктөнгөн агенттерде жана башка тазалоочу каражаттарда, өзгөчө төмөнкү рН маанисин түзүүдө кеңири колдонулушу мүмкүн.

RSAW EAC70/ZA температуранын жана рНнын өзгөрүшүнө сезгич. Ажырашуу 40°C жогору температурада же кычкыл шарттарда (рН 5тен төмөн) болушу мүмкүн.

RSAW EAC70/ZA 20-40°C температурада сактоо сунушталат.

2 包装图 3
2包装图-2


600.1
СУРОО-ТАЛАП

Ысык категориялар